Партизани АТЕШ знайшли базу російських окупантів на Донеччині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани АТЕШ знайшли базу російських окупантів на Донеччині — відео

Військова база армії РФ
Джерело:  АТЕШ

На кордоні Донецької та Запорізької областей у селі Урзуф агенти АТЕШ помітили базу армії РФ. Зараз туди прибувають мобілізовані на війну з Україною.

АТЕШ знайшли нову базу окупантів

У селі Урзуф Маріупольського району Донецької області армія РФ облаштувала базу на місці колишньої військової частини Збройних Сил України. Туди окупанти направляють своїх мобілізованих.

Про це повідомляє Telegram-канал кримськотатарського руху спротиву АТЕШ.

Населений пункт у Мангуській селищній громаді знаходиться поряд з адміністративним кордоном Запорізької області на узбережжі Азовського моря.

За словами представників підпілля, російські окупанти в селі Урзуф збирають на цій базі мобілізованих, яких потім відправляють брати участь у бойових діях.

На кордоні Донецької та Запорізької областей у селі Урзуф наші агенти помітили базу рашистів. Раніше до окупації там знаходилася частина ЗСУ, після окупації війська РФ зайняли її та облаштувались там. Зараз туди прибувають мобілізовані, після чого їх відправляють на фронт, – йдеться у публікації.

Було оприлюднено координати ворожої бази: 46.909808,37.119361. Також партизани показали кадри із цим об'єктом у селі Урзуф.

Військова база
t.me/atesh_ua

Дані про розміщення вже передані потрібним людям, чекаємо на великі феєрверки, – додали в АТЕШ.

Мобілізація в Росії та на ТОТ

Як раніше уточнювали у ГУР Міноборони України, росіяни продовжують проводити мобілізацію на війну проти України. Нині її темпи становлять понад 20 тисяч людей на місяць. Крім того, раніше секретар РНБО Олексій Данілов повідомляв, що Росія намагається вербувати найманців у країнах Центральної Азії для війни проти України.

Крім того, окупанти серйозно зайнялися мобілізацією на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, у захопленій Луганській області мобілізують шахтарів та ув'язнених.

Перед цим представник ГУР Міноборони Україна казав, що Росія може запустити нову хвилю публічної мобілізації вже восени. При цьому у Кремль думають над тим, як підвищити готовність населення "йти на забій".

Раніше повідомлялося, що в окупований Джанкой у Криму продовжують прибувати нові групи мобілізованих росіян. Їх готують до перекидання на фронт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?