Партизани виявили аеродром з Су-34 у Воронежі — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Партизани виявили аеродром з Су-34 у Воронежі — відео

су-34
Джерело:  АТЕШ

Партизани провели розвідку на аеродромі "Балтімор" у Воронежі. Там росіяни зберігають Су-34.

Головні тези:

  • Українські партизани виявили аеродром 'Балтімор' у Воронежі, де розташовуються російські винищувачі-бомбардувальники Су-34.
  • Розвідка показала, що на аеродромі можуть бути встановлені модифіковані бомби ФАБ-3000 М-54, які використовуються проти України.
  • Наявність агента в рядах російського бомбардувального полку відкрила можливість отримання цінної інформації щодо зброї та дій окупантів.
  • Розгорнута мережа партизанської діяльності сприяє відстеженню рухів та зброї противника на сході України.
  • Російська військова техніка, зокрема Су-34, є потенційною загрозою для безпеки України та її територіальної цілісності.

Партизани провели розвідку аеродрому у Воронежі, де стоять Су-34

Нещодавно нашому руху вдалося успішно впровадити агента в 47-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк, який розташовується на аеродромі Балтімор у Воронежі, — йдеться у повідомленні.

На цьому аеродромі, як зазначають партизани, розміщуються винищувачі-бомбардувальники СУ-34, які завдають ударів по Україні.

У деяких з них окупанти тепер чекають на сюрпризи, — кажуть в "Атеш".

Використання Су-34 у війні

Зазначимо, нещодавно в Росії заявили про нібито "перше використання" авіабомби ФАБ-3000 М-54. Не виключено, що окупанти встигли модифікувати радянську зброю, начинивши її новим модулем.

Як уточнюють у Defense Express, основним питанням залишається носій цих ФАБ-3000 з УМПК, "хоча очевидно, що йдеться про фронтовий бомбардувальник Су-34", який на центральному пілоні ніби може нести боєприпаси вагою до 4 тонн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?