Перед масованою атакою. РДК відкрив гумкоридор для цивільних у Курській та Бєлгородській областях — карта
Категорія
Події
Дата публікації

Перед масованою атакою. РДК відкрив гумкоридор для цивільних у Курській та Бєлгородській областях — карта

Курська область

Бійці Російського добровольчого корпусу опублікували карту населених пунктів у Курській та Бєлгородській областях, з якої закликають евакуйовуватися цивільних.

РДК закликав до евакуації цивільних з прикордоння Росії

У повідомленні РДК йдеться, що у зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Білгородської областей, вони закликають до термінової евакуації мешканців населених пунктів зображених на карті.

Фото: РДК

Збережіть свої життя та життя ваших дітей! Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання – забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню, — зазначили там.

Гуманітарний коридор для цивільних та російських військових буде діяти з 21:00 14 березня до 7:00 15 березня. Через нього можна безперешкодно вийти із зазначених населених пунктів.

Після цього ми починаємо масовану атаку по путінських військових у вказаних на карті на фото населених пунктах, — пообіцяли добровольці.

Рейд ЛСР, РДК та Сиббату на територію Росії

12 березня стало відомо, що добровольці легіону "Свобода Росії", РДК, "Сибірський батальйон" прорвали кордон з РФ.

За даними DeepStateMAP, на вечір 12 березня вони могли зайняти більш ніж 40 кв. км російської території.

Того ж дня бійці легіону "Свобода Росії" заявили, що взяли під контроль населений пункт Теткіно в Курській області.

14 березня Легіон “Свобода Росії”, “Російський добровольчий корпус” та Сибірський батальйон опублікували спільне звернення до губернаторів Курської та Білгородської областей Романа Старовойта та В'ячеслава Гладкова з закликом негайно оголосити евакуацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?