Під час бойового завдання загинули воїни 73-го морського центру ССО
Категорія
Україна
Дата публікації

Під час бойового завдання загинули воїни 73-го морського центру ССО

ССО
ССО

У зіткненні з російськими окупантами під час виконання бойового завдання на Херсонщині загинули воїни 73-го морського центру спеціальних операцій. 

Бійці ССО загинули під час бойового завдання

У заяві ССО зазначили, що загиблі бійці забезпечували відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання.

Там додали, що надскладна бойова робота підрозділів ССО на суходолі, на морі і в глибокому тилу противника — це щоденний вклад воїнів ССО в перемогу над ворогом.

Завжди пам’ятайте якою ціною виборюється наша свобода. Вічна пам’ять і слава полеглим побратимам! Щирі співчуття сім‘ям загиблих!

Що відомо

Напередодні ввечері пропагандистські російські ЗМІ поширили інформацію про нібито невдалу спробу висадки бійців 73-го морського центру ССО на Тендрівську косу, що на окупованій частині Херсонської області.

Один з російських Telegram-каналів писав, що на Тендеровську косу намагалася висадитися група з 5 човнів. За словами росіян, 4 з них підбили, а п’ятий зміг втекти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?