Під Москвою розбився літак-амфібія "Алекс-251"
Категорія
Події
Дата публікації

Під Москвою розбився літак-амфібія "Алекс-251"

Літак-амфібія
Джерело:  online.ua

У Рузькому районі Московської області вдень 9 вересня впав літак Ан-2, що проводив випробувальний політ. За попередніми даними, екіпаж загинув.

Головні тези:

  • У результаті катастроф під Москвою, ймовірно, загинув екіпаж літака, який проводив випробувальний політ.
  • Літак розбився через неполадки з мотором після тривалого ремонту та тестових політів.
  • Літак-амфібія Алекс-251 потрапив у аварію при навчально-тренувальному польоті.

Під Москвою впав і розбився літак

Про катастрофу з російським літаком пишуть місцеві пропагандисти.

У Підмосков'ї розбився Ан-2. Екіпаж загинув. Борт проходив випробувальний політ і впав у районі аеродрому біля селища Ватуліне Рузького міського округу. Попередньо загинули двоє пілотів.

Уточнюється, що на місці працюють екстрені служби.

Деякі ресурси пишуть, що Ан-2 розбився через неполадки з мотором. Екіпаж провів тестовий політ після тривалого ремонту.

Борт підіймався у повітря сьогодні тричі. Перші два зльоти пройшли нормально — літак літав по колу. Під час третього зльоту "чхнув" мотор, але літак продовжив рух. Після цього борт почав різко втрачати висоту і впав у кукурудзяному полі біля села Ватуліне.

Один із місцевих жителів, який захоплюється стрибками з парашутом, побачив це і поїхав на місце катастрофи з аптечкою. За його словами, він витягнув пілотів, бо боявся, що починається пожежа. У чоловіків розбити голови, вони без ознак життя.

За уточненими даними, сьогодні розбився літак-амфібія “Алекс-251”.

У Росії потерпів аварію літак Ан-2

Попередньо відомо, що “кукурудзяник” 31 серпня вилетів з аеродрому ДОСААФ у селі Архонське і впав у Приміському районі, недалеко від столиці Північної Осетії.

На місце події виїхали рятувальники, місце падіння шукають.

Внаслідок пригоди постраждали семеро людей, повідомили в МНС. За інформацією регіонального МОЗ, трьох постраждалих дітей госпіталізовано, дві дитини — у стані середнього ступеня тяжкості. Стан пілотів оцінюється як тяжкий.

Літак здійснював навчально-тренувальний політ. На його борту було 15 осіб. Під час польоту 8 парашутистів десантувалися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?