Підготовка до бою–реваншу. Ф'юрі зухвало звернувся до Усика — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Підготовка до бою–реваншу. Ф'юрі зухвало звернувся до Усика — відео

Тайсон Ф'юрі і Олександр Усик
Джерело:  online.ua

19 травня відбувся бій за звання першого абсолютного чемпіона світу у хевівейті в епоху чотирьох поясів. За нього змагалися до того непереможні Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі.

Головні тези:

  • Експерти сперечаються щодо можливості проведення реваншу, але сам Ф'юрі відмовляється від закінчення кар'єри та готується до поєдинку.
  • Усик визнав, що найскладнішим боєм у його кар'єрі було протистояння з Ф'юрі, проте найсильніший удар він відчув від Чісори.
  • Бій Усик — Чісора пройшов у жовтні 2020 року, де Олександр переміг суперника одноголосним рішенням суддів.
  • Реванш між Ф'юрі та Усиком запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді.

Ф'юрі налаштований на перемогу у бою проти Усика

В яскравій битві 19 травня перемогу здобув український боксер. Після цього "Циганський король" на деякий час зник з інформаційного поля та майже не виходив на зв'язок.

Експерти заявляли, що реванш може не відбутися, а Джонні Нельсон припустив, що Тайсон Ф'юрі закінчить кар'єру й у нього знову може розпочатися депресія.

Проте з таким сценарієм не погодився сам "Циганський король". Він опублікував відео зі спортзалу, в якому продемонстрував серйозне налаштування на перемогу та пообіцяв здолати Олександра Усика у другому поєдинку.

Слухайте! Я підкорив усе в боксі — титули, рекорди, багато чого. Але мені ніколи не доводилося повертатися після програшу. 21 грудня в Ер-Ріяді, у самому центрі королівства, король поверне свій трон і стане абсолютним чемпіоном. Усик, я йду за тобою! Готуйтеся до зустрічі з "Циганським королем"! Шлях до спокути повністю мій. Я знаю, що мені робити, я бачив свої недоліки та вірю, що виправлюся,– написав Ф’юрі.

Усик назвав найсильнішого суперника у своїй карʼєрі

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі зізнався, що найсильнішого удару йому завдав Дерек Чісора.

За словами Олександра Усика, бій з Тайсоном Ф’юрі був найскладнішим у його кар'єрі, але британець не має настільки потужного удару, як Чісора.

Найважчий бій — так, [проти Ф’юрі]. Найсильніший удар — ні. Тому що Дерек Чісора дуже сильний хлопець. Один удар Чісори припав по рукавичках, і я сказав: «Боже мій, це як бейсбольна бита, — сказав Усик в подкасті 3 Knockdown Rule.

Усик і Чісора зустрічались у жовтні 2020 року. Олександр переміг суперника одноголосним рішенням суддів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?