Підозрюваний у вбивстві Фаріон не визнав своєї провини — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Підозрюваний у вбивстві Фаріон не визнав своєї провини — відео

Зінченко
Джерело:  Суспільне

Адвокат підозрюваного Ігор Сулима повідомив, що сторона захисту буде подавати апеляцію на рішення суду щодо запобіжного заходу. А сам підозрюваний у спілкуванні з журналістами сказав, що не вважає себе винним.

Головні тези:

  • Підозрюваний у вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон відмовився визнати провину та заявив, що не вважає себе винним.
  • Адвокат підозрюваного запропонував м'якший запобіжний захід та виклав свої аргументи під час судового засідання.
  • Суд призначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави на 60 діб.
  • Підтримка електронного засобу захисту та цілодобовий домашній арешт були вказані адвокатом як альтернативні варіанти запобіжного заходу.
  • Імʼя підозрюваного у вбивстві Фаріон було оприлюднено на відкритому судовому засіданні — Вʼячеслав Зінченко.

Підозрюваний у вбивстві Фаріон Зінченко не визнав своєї провини

Під час засідання адвокат попросив суд про м’якший запобіжний захід, а саме — цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу захисту. Аргументував це тим, що "ще не проведена жодна експертиза, яка б ідентифікувала мого підзахисного з тою особою, яку бачила вся країна на фотознімках, — сказав Сулима.

Суддя на відкритому судовому засіданні оприлюднив імʼя підозрюваного — це Вʼячеслав Зінченко.

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід.

Хлопець у відповідь на запитання журналістів заявив, що "не знає" як ставиться до колишньої народної депутатки Ірини Фаріон.

Також він додав, що "нічого не робив" з вбитою громадською діячкою.

При цьому 18-річний хлопець відмовився коментувати своє ставлення до неонацистських рухів, оскільки він нібито "не готовий публічно висловлювати свої думки щодо цього питання".

Журналісти попросили підозрюваного прокоментувати його ставлення до Росії.

Я ставлюся не до Росії, як до окремої держави, тому що я історією Росії цікавився дуже поверхово. Я можу прокоментувати, як я ставлюся до Путіна (російського диктатора Володимира Путіна — ред.), до всього режиму. Ставлюся до нього максимально негативно.

Також хлопець розповів, що він "замовляв схожі окуляри та панамку, які зображені на фото підозрюваного".

У львівському суді обрали запобіжний захід підозрюваному у вбивстві Фаріон

Про це з зали суду повідомила кореспондентка Суспільного.

18-річному підозрюваному обрали запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави на 60 діб.

Раніше юнаку повідомили про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Справу розглядає суддя Олег Юрків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?