Підсумкова пресконференція Зеленського — дивіться онлайн-трансляцію
Категорія
Україна
Дата публікації

Підсумкова пресконференція Зеленського — дивіться онлайн-трансляцію

Володимир Зеленський
Зеленський

19 грудня о 18:00 розпочнеться велика пресконференція президента України Володимира Зеленського. Команда online.ua, яка акредитована на подію, буде оперативно повідомляти про найважливіші заяви глави держави.

Пресконференція Зеленського 19 грудня: що відомо

Вперше про плани українського лідера провести масштабну зустріч з представниками ЗМІ стало відомо 18 грудня.

Про час і місце проведення заходу завчасно не повідомляли – про них журналістів поінформували у листі на підтвердження акредитації.

До 16:00 понеділка 18 грудня ЗМІ мали можливість акредитувати на підсумкову пресконференцію президента по 1 кореспонденту, 1 оператору й 1 фотографу.

Нагадаємо, що Зеленський давав велику пресконференцію 24 лютого 2023 року, в річницю вторгнення Росії в Україну. Тоді він висловлював сподівання, що за рік в Україні вже не буде війни.

Зеленський оновив прогноз щодо тривалості війни з Росією

Як зазначив нещодавно глава держави, не лише українцям, а й усій міжнародній спільноті потрібно змиритися з думкою, що війна закінчиться не так швидко, як нам би хотілося.

Президент звернув увагу на те, що у світі до російсько-української війни з незрозумілих йому причин “ставляться, як до кіно, та очікують, що в подіях не буде довгих пауз".

Володимир Зеленський також додав, що люди у різних куточках світу розраховують на те, що "картинка перед очима завжди змінюватиметься, щодня будуть якісь сюрпризи".

Але для нас, для наших воїнів це не кіно. Це – наші життя. Це щоденна важка праця. І завершиться все не так швидко, як нам би хотілося, але ми не маємо права опускати рук і не зробимо цього, – наголосив глава держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?