Пішов з життя французький дизайнер Тьєррі Мюглер
Категорія
Культура
Дата публікації

Пішов з життя французький дизайнер Тьєррі Мюглер

Пішов з життя французький дизайнер Тьєррі Мюглер
Джерело:  online.ua

23 січня пішов з життя культовий французький кутюр'є Тьєррі Мюглер - йому було 73 роки. Дизайнер мав шалену популярність у світі моди й одягав таких зірок, як Наталі Портман, Алессандру Амброзіо, Ірину Шейк та інших.

Джерело: Фейсбук-сторінка Тьєррі Мюглера

Французький дизайнер Тьєррі Мюглер помер у віці 73 років

Про смерть засновника модного дому Mugler Тьєррі Мюглера повідомила його пресслужба у соціальній мережі Фейсбук. Згодом інформацію офіційно підтвердив його менеджер.

За попередніми даними, Мюглер помер "за природніх причин". Цю інформацію оприлюднило видання Vogue, посилаючись на менеджера кутюр'є.

Що відомо про Тьєррі Мюглера

Манфред Тьєррі Мюглер - всесвітньо відомий французький модельєр, засновник й креативнй директор модного дому Mugler, який він відкрив у 1970-х роках.

Молодому кутюр'є зразу ж вдалося набрати популярність завдяки своєму свіжому погляду й креативу. Що важливо розуміти, окрім одягу, він працював над створенням парфумів.

Наприкінці 90-х Мюглер вирішив покинути сферу моди й пішов працювати художником костюмів для театру та кіно. Саме він створив знамениту чорну сукня для Демі Мур у фільмі "Непристойна пропозиція". Також дизайнер долучався до розробки образів у стрічках, де брала участь Шерон Стоун, - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що Тьєррі Мюглер також встиг випробовувати свої сили й як персональний стиліст. У 2009 році він "займався стилем" Бейонсе, а у 2019 році одягав Кім Кардаш"ян на Met Gala.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?