Півзахисник Шахтаря Марлос готується до підписання нового контракту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Півзахисник Шахтаря Марлос готується до підписання нового контракту

Півзахисник Шахтаря Марлос готується до підписання нового контракту
Джерело:  online.ua

Попри те, що бразильський ФК Атлетіко Мінейро заперечує переговори з атакуючим півзахисником Шахтаря Марлосом, клуб все ж намагається все більше зміцнювати зв'язки з гравцем. Після 10 років кар'єри, вісім з яких присвячених донецькому «Шахтарю», атакуючий півзахисник минулої середи попрощався з українським футболом.

Джерело:  Globoesporte

Загалом Марлос як ніколи близький до продовження кар'єри на батьківщині. Футболіст має пропозиції одразу від трьох бразильських клубів. Крім згаданого Атлетіко, йдеться також про Сан-Паулу та Паранаєнсе.

Президент Паранаенсе Маріо Сельсо Петралья безпосередньо спілкувався з Марлосом. Його команда має давні налагоджені відносини з менеджерами спортсмена.

Варто зазначити, що Марлос вже публічно заявив, що є прихильником Атлетіко, що також може сприяти цьому «знайомству». Після запрошення Петральї гравець супроводжував фінал Кубка Бразилії на Арені да Байшада. Цим матчем він поділився у своїх у соцмережах.

Також футболіст зацікавив клуби з Катару та ОАЕ. Шанувальники колишнього півзахисника українського клубу та загалом збірної з футболу, очікують, що Марлос ухвалить остаточне рішення вже в найближці кілька днів. Судячи з усього, він схиляється до варіантів на батьківщині.

Менеджер Марлоса Андре Фігер Фільо лише підтверджує зацікавлення спортсменом кількома командами і каже, що розширених переговорів поки немає.

Кар'єра бразильця Марлоса в Україні

  • Марлос підписав контракт із Шахтарем у 2014 році і став одним із форвардів ФК.

  • Він перейшов у донецький клуб із харківського Металіста.

  • Футболіст провів за Шахтар 287 ігор, у яких забив 74 голи

  • Після  закінчення осінньої частини чемпіонату України ФК Шахтар не став продовжувати контракт із Марлосом

  • Згодом ФК надав йому статус вільного агента

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?