Placebo скасували концерти в Алмати та Тбілісі. Музикантів розкритикували за підтримку спонсорів геноциду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Placebo скасували концерти в Алмати та Тбілісі. Музикантів розкритикували за підтримку спонсорів геноциду

Placebo
Джерело:  online.ua

Відомий британський рок-гурт Placebo скасував заплановані виступи в Алмати та Тбілісі після критики та звинувачень у підтримці російських компаній, які допомогають керівництву країни-агресорки у злочинній війні проти України. 

Головні тези:

  • Placebo скасували концерти в Алмати та Тбілісі через звинувачення у підтримці  російської компанії “Яндекс”.
  • Українські фанати виклали відверте обурення у соцмережах через співпрацю гурту із компанією, яка підтримує війну в Україні.
  • Placebo вибачились перед фанатами з України та вирішили скасувати заплановані виступи в Алмати та Тбілісі.
  • Реакція групи на скандал стала приводом для дискусій про важливість ставлення до вибору партнерів та підтримки в конфліктних ситуаціях.
  • Скасування концертів стало важливим кроком у захисті принципів та позицій українських фанатів та музикантів у контексті геополітичних конфліктів.

Що відомо про скандал навколо Placebo через намір виступити в Алмати та Тбілісі

Зазначається, що рок-гурт мав виступити на фестивалі Park Live у Казахстані 8 вересня, який раніше проводився у Москві.

Спонсором цього фестивалю виступив російський “Яндекс”.

Після публікації у соцмережах анонсу виступу у Казахстані з російськомовною афішею, до групи почали надходити коментарі обурених українських фанів Placebo.

Українці звинуватили музикантів не тільки у демонстрації співробітництва з Росією, а також в отриманні гонорарів від компанії “Яндекс”, яка є одним зі спонсорів злочинної війни проти України.

У Казахстані є безліч місцевих промоутерів, але ви обрали російський фестиваль та велику технологічну російську компанію, яка спонсорує війну в моїй країні. Я була на двох ваших концертах, і не уявляла свого життя без Placebo, але це величезна зрада щодо ваших шанувальників в Україні. Чи легко бути проти війни, коли справа не в грошах, так? Але тоді вже не важливо, хто є організатором і куди йтиме прибуток від Yandex Park Live. Розчарована тим, що група, яку я люблю вже 10 років, вирішує спонсорувати бомби, які впадуть на мою країну, а можливо, і на мій дім. Вам слід щось зробити з проросійськи налаштованими людьми у вашому менеджменті. Це ваша заява на підтримку російської компанії «Яндекс»? Гроші, які вони отримають, будуть витрачені на інвестиції у військовий комплекс та продовження війни в Україні. Це ганьба , - написала одна з українських фанаток групи.

Що відомо про реакцію Placebo на скандал

Згодом на власній сторінці в Instagram група вибачилась перед власними фанатами з Україні і повідомила, що скасовує заплановані концерти в Алмати та Тбілісі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?