Плей-офф відбору на Євро-2024. Капітан збірної України оцінив шанси обіграти боснійців
Категорія
Спорт
Дата публікації

Плей-офф відбору на Євро-2024. Капітан збірної України оцінив шанси обіграти боснійців

Тарас Степаненко
Джерело:  ПроФутбол

У березні 2024 року збірна України з футболу зіграє проти Боснії і Герцеговини у півфіналі плей-офф відбору на Євро-2024 з футболу. Капітан української збірної Тарас Степаненко оцінив шанси “синьо-жовтих”.

Степаненко прокоментував матч з Боснією на Євро-2024

Зараз у всіх команд є хороші футболісти, всі вміють грати. Я радів, коли Шотландія і Уельс попалися. Мені говорили, що Шотландія сильніша за Вельс - в результаті Вельс не пройшли. Звичайно, можемо говорити, що і моменти були, і суддя. Але ж ми не забили і не пройшли на чемпіонат світу. \Тому потрібно добре готуватися. Дуже хочеться, щоб всі були у формі, здорові, були на ходу в своїх чемпіонатах, щоб до гри підійшли в дуже хорошій формі. Дуже на це сподіваюся.

Футболіст зазначає, що в України дуже хороша команда. Багато хлопців зараз грають в Європі в дуже хороших командах.

Вони, я думаю, ментально повинні вже звикнути до того, що коли ти виходиш в ролі фаворита - це більше ментальне навантаження. Але у нас для цього є якості в команді і ми можемо цим користуватися. Це не означає, що якщо ти фаворит, ти вийшов, перед тобою зняли капелюх і провели у фінал.

Степаненко переконаний, що українці можуть грати на високому рівні та домінувати на полі, але це буде роботу, дисципліну, концентрацію.

А потім вже на цьому індивідуальна майстерність хлопців, які грають попереду - і все буде добре.

Плей-офф відбору на Євро-2024

Нагадаємо, що 21 березня 2024 року України зіграє на виїзді проти Боснії і Герцеговини.

У разі перемоги, у фіналі плей-офф відбору на Євро-2024 українці зіграють проти переможця пари Ізраїль - Ісландія.

Фінальний поєдинок плей-офф відбудеться 26 березня 2024 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?