Полетить до 150 тисяч доларів — аналітик обіцяє шалений ріст біткоїна
Категорія
Економіка
Дата публікації

Полетить до 150 тисяч доларів — аналітик обіцяє шалений ріст біткоїна

Полетить до 150 тисяч доларів — аналітик обіцяє шалений ріст біткоїна
Джерело:  online.ua

Нещодавно ціна головної криптовалюти, біткоїна, оновила свій історичний максимум, чим неабияк потішила інвесторів та трейдерів. На переконання відомого аналітика та засновника компанії Inside Edge Capital Management Тодда Гордона, цифрова монета може подвоїти свою вартість, проте є певні нюанси.

Джерело: CNBC

Експерт каже, що ціна біткоїна може сягнути 150 тисяч доларів

Новим історичним максимумом для головної цифрової монети стала ціна у 68 990 доларів за монету. Станом на 15 листопада вартість біткоїна коливається на рівні 65 456 доларів за монету, а ринкова капіталізація становить 1,24 трильйона доларів. Попри те, що криптовалюта пішла на корекцію, аналітики переконані, що незабаром можна статися новий булран.

За словами Тодда Гордона, ціна біткоїна може злетіти до 150 тисяч доларів. Проте експерт все-таки закликає інвесторів бути обережними щодо того, скільки монет вони мають у своєму портфелі та враховувати волатильність.

"Я думаю, біткоїн має бути частиною клієнтських портфелів, але незначною. Насправді опору не буде до 150 тисяч доларів, тож я переконаний, що ми досягнемо цього рівня", - вважає він.

Інвестор ніколи не приховував, що оптимістично налаштований щодо ціни біткоїна навіть враховуючи таку велику волатильність. Тодд Гордон також розповів, що 3% його інвестицій припадають саме на криптовалюту.

Як стверджує аналітик, наразі головна цифрова монета має декілька каталізаторів росту попри коливання курсу, зокрема:

  • вивчення криптотехнології в Applе;

  • зростання майнінгу біткоїна у Штатах через заборону аналогічної діяльності у Китаї;

  • розширення метавсесвіту. Так, про грандіозні плани у цій сфері заявили в компаніях Meta (у минулому Facebook) та Microsoft.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?