Поліцейські ідентифікували двох дітей, які загинули внаслідок атаки РФ по Покровському району
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліцейські ідентифікували двох дітей, які загинули внаслідок атаки РФ по Покровському району

Поліція Донецької області
Поліція

Поліцейські ідентифікували двох дітей, які загинули 6 січня під час ракетних ударів армії РФ по селу Рівне та по Покровську. Наразі експертиза триває.

Ідентифіковано двох дітей внаслідок атаки РФ

Криміналістам вдалось вже встановити семирічного хлопчика, який загинув у селі Рівне та 14-річного хлопця, який загинув у Покровську.

Залишається встановити ще двох загиблих дітей — хлопчиків 9 та 16 років. Ідентифікація триває, — повідомили в поліції.

Що відомо про атаку по Покровському району на Донеччині

Армія РФ завдала ракетних ударів по Покровському району Донецької області близько 15:00 6 січня.

Як повідомив начальник обладміністрації Вадим Філашкін, ракетами С-300 поцілили по житлових будинках у селі Рівне Мирноградської громади та Покровську. Також були влучання у Звіровому Покровської громади, там поранених або загиблих не було.

За оперативною інформацією обладміністрації та поліції, жертвами російських ударів стали щонайменше 11 людей, з яких п'ять дітей. Тіла загиблих шукали під завалами до вечора 8 січня. Експертиза фрагментів тіл, які знайшли на місці, ще триває. Станом на 10 січня ідентифіковані сімох загиблих, трьох у Покровську — 34-річного чоловіка та двох жінок віком 37 і 39 років.

У селі Рівне було пряме влучання у будинок, де перебувала родина: троє дорослих та троє дітей загинули.

За інформацією міністра МВС Ігоря Клименка, станом на вечір 8 січня вдалось встановити трьох загиблих — трирічну дівчинку, її тата й маму, 32 та 30 років. Також 10 січня поліція повідомила, що загинула 59-річна бабуся.

По будинках у селі Рівне, розказав заступник начальника Мирноградської адміністрацій Юрій Третяк, РФ вдарила вперше. Загалом пошкоджені понад 80 будівель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?