Понад 50 людей у Києві постраждали внаслідок атаки РФ — фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Понад 50 людей у Києві постраждали внаслідок атаки РФ — фото та відео

Повітряні Сили ЗСУ
Наслідки атаки РФ на Київ 13 грудня

Вночі 13 грудня армія РФ знову атакувала Україну БПЛА та ракетами. Силам ППО вдалося збити майже всі ворожі цілі, однак внаслідок падіння уламків ракет постраждали десятки людей у столиці.

Нічна атака РФ на Україну 13 грудня. Відомі результати роботи ППО

Згідно з даними Повітряних сил ЗСУ, російські загарбники атакували безпілотниками типу «Shahed» з району Балаклави (окупований Крим).

Загалом було зафіксовано пуски 10 ударних БпЛА «Shahed-136/131».

Більшість всіх ворожих цілей вдалося знищити силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО Сил оборони України.

Майже усі ворожі БпЛА збито в Одеській області – в зоні відповідальності повітряного командування «Південь».

Рівно о 03.00 13 грудня 2023 року противник завдав ракетного удару по столиці України. Усі десять цілей, що летіли у напрямку міста Київ по балістичній траєкторії, збито зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил. Тип ракет, може бути встановлено лише після вивчення уламків відповідними службами. Дякуємо захисникам неба! Разом – до перемоги!

Що відомо про наслідки нічної атаки РФ на Київ

Станом на ранок 13 грудня у столиці в результаті ракетного удару армії РФ постраждали 53 людини, з них 6 дітей.

Згідно з останніми даними, 18 дорослих та 2 дітей госпіталізовані.

Мер міста Віталій Кличко уточнює, що найстаршій постраждалій людині − 80 років, наймолодшій − 5.

Окрім того, наголошується, що загалом було зафіксовано близько десятка випадків падіння уламків ракет у результаті роботи сил ППО.

У Голосіївському районі уламки впали на проїжджу частину дороги та не загорілися. У Деснянському районі загорівся 7 поверх у девятиповерхівці та 8 авто в дворі будинку. У Дніпровському районі вибуховою хвилею вибило вікна в двох житлових будинках, також загорівся приватний житловий будинок.

Окрім того, повідомляється, що армія РФ увечері 12 грудня спрямувала на Одещину БпЛА типу "Shahed-131/136". Поранення отримали двоє цивільних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?