Пошкоджену російським дроном будівлю харківського коледжу обвалили — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Пошкоджену російським дроном будівлю харківського коледжу обвалили — відео

Коледж у Харкові
Джерело:  Укрінформ

Задля безпеки харків'ян довершили руйнування коледжу. Сьогодні вночі будівля отримала критичні пошкодження від російської атаки дронами Shahed.

Старовинний будинок припинив своє існування

Будівлю харківського коледжу, у який влучив російський дрон, обвалили, аби зменшити ризики для місцевих мешканців

Раніше міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив у Telegram про стан зруйнованої будівлі.

Внаслідок нічних ворожих атак серйозно постраждала будівля одного з навчальних закладів міста. Зараз знімаємо контактну мережу, аби працівники ДСНС мали змогу розібрати завали зсередини. Рух трамваю № 27 на цій ділянці, відповідно, на деякий час зупинений.

Інженерні комунікації не пошкоджені, але до усунення певних труднощів у частині Основʼянського району працюватиме аварійний режим відключення електроенергії.

Пошкодженому коледжу було більше 100 років

У Харкові серед пошкоджених та зруйнованих будівель та об'єктів внаслідок ворожих ударів дронами-камікадзе типу "Шахед" цієї ночі – коледж транспортних технологій на Москалівці, збудований ще 1915 року.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура та місцеві ЗМІ.

За даними правоохоронців, навчальний заклад у Основ'янському районі Харкова був частково зруйнований. Загалом у цьому районі міста було зафіксовано поцілення трьох ворожих безпілотників, внаслідок чого також були пошкоджені гаражі, житлові будинки та автомобілі.

У прокуратурі опублікували фото зруйнованої столітньої будівлі коледжу транспортних технологій. Зазначимо, що це діючий навчальний заклад – він є державним вищим навчальним закладом І рівня акредитації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?