Посольство США в Росії заявило про ймовірність терактів у Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Посольство США в Росії заявило про ймовірність терактів у Москві

Москва

Посольство США у Росії закликало співвітчизників уникати скупчень людей у найближчі 48 годин через загрозу здійснення екстремістами терактів у російській столиці.

В США попередили про ймовірність терактів у Москві

Відповідне повідомлення опубліковано на сайті американського диппредставництва у РФ.

Посольство відстежує повідомлення про те, що екстремісти планують найближчим часом здійснити атаки на місця масових зібрань у Москві, включаючи концерти, і рекомендує громадянам США уникати великих зібрань протягом наступних 48 годин, — йдеться у повідомленні.

З огляду на це американська дипломатична місія закликала співвітчизників уникати скупчень людей та придивлятися до оточуючих людей.

Інші деталі можливих терактів у Москві не наводяться.

Велика Британія також повідомила про ймовірність терактів у Москві

Британське міністерство опублікувало аналогічне попередження також порекомендувавши громадян Сполученого Королівства уникати поїздок до Росії через ризики і загрози, які пов’язані із повномасштабним російським вторгненням в Україні.

МЗС Великої Британії назвало ситуації у Росії “непередбачуваною” додавши, що “туристична страховка може бути анульована”, якщо британці вирушать у РФ всупереч рекомендаціям.

Німеччина попередила про загрозу у Москві

Подібне попередження також опублікувало на своєму сайті МЗС Німеччини. Там наголосили, що громадянам Німеччини й людям з подвійним громадянством (російським і німецьким) наполегливо рекомендовано не здійснювати поїздки в Росію найближчим часом.

Крім того, на сайті зазначено, що 8 березня 2024 року посольство Німеччини в Москві та Генеральне консульство Санкт-Петербурга будуть закритими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?