Потап і NK запросили усіх охочих на річницю весілля за однієї умови
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап і NK запросили усіх охочих на річницю весілля за однієї умови

Потап і NK запросили усіх охочих на річницю весілля за однієї умови
Джерело:  online.ua

Українські артисти Потапа і Насті Каменських, які у 2019 році побралися, у травні планують організувати відкриту вечірку з нагоди річниці весілля. Що цікаво, зіркова пара запрошує на неї всіх охочих, однак за однієї умови.

Джерело: "Зірковий шлях"

Що відомо про річницю весілля Потапа і Насті Каменських

Ще під час одруження в травні 2019 року зіркове одружжя зізналося, що мріє організовувати весілля щороку. Проте це не вдалося зробити через пандеміє коронавірусу. У 2022 році закохані все-таки мають намір втілати в життя свою заповітну мрію.

За словами репера, гучне гуляння відбудеться 23 травня - його організують в Києві й потрапити на захід зможе кожен охочий.

Щороку 23 травня в Києві ми влаштовуватимемо наше відкрите весілля. Це буде благодійний захід, на який ми привозитимемо якихось крутих артистів, таких як Snoop Dogg, – наголосив репер.

Настя Каменських та Потап (фото — instagram.com)

Потап звернув увагу усіх фанатів на те, що вхід на вечірку коштуватиме 5 тисяч доларів. Як стверджує артист, усі зібрані гроші вони з Каменських передадуть на благодійність.

Усі гроші обов'язково віддамо на допомогу дітям. Якщо це все вийде, то наступний рік буде класним, – підкреслив репер.

Що відомо про весілля Потапа і Насті Каменських

Про стосунки зіркових колег та колишнього дуету стало відомо 23 травня 2019 року - у день їхнього весілля, яке стало для багатьох несподіванкою. Вранці того особливого дня закохані присвятили один одному нові композиції, якими розчулили публіку. Останні три роки Потап і Настя не приховують почуттів і часто поширюють в мережі спільні фото та відео.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?