Потужний шторм розбив навпіл корабель біля узбережжя Туреччини — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Потужний шторм розбив навпіл корабель біля узбережжя Туреччини — відео

Шторм
Джерело:  Anadolu

Частина розбитого cудна, що дрейфувала до берега, вдарилася о бетонні стіни гавані та пошкодила пірс. Через деякий час другу частину корабля також прибило до берега.

Катастрофа на турецькому узбережжі

Біля берегів Туреччини розколовся надвоє суховантаж, який пришвартувався в порту Ереглі. Судно розламалося через сильний шторм.

Про це повідомляє Anadolu.

Частина корабля, що дрейфував до берега, вдарилася о бетонні стіни гавані та пошкодила прибережний амфітеатр. У цей район вирушили пожежні команди на катері берегової охорони.

Персонал із 13 іноземних громадян, які перебували на борту, евакуювали екіпажі й відвезли в Учительський будинок Ереглі.

Губернатор Зонгулдака Осман Гаджибекташоглу заявив, що частину судна, розколотого надвоє через шторм, викинуло на берег. Евакуйований екіпаж із 13 осіб перебуває в хорошому стані.

Через деякий час частина корабля, що відкололася, навколо якої екіпажі вжили заходів безпеки, також вдарилася о берег.

Шторм у Західній Європі

Основною причиною смерті людей стало падіння гілок через потужний шторм “Сіаран” на початку листопада.

У Бельгії 64-річна німецька туристка померла в парку в Генті, ще одна людина була поранена там же. 

Також у Генті п'ятирічна дитина загинула через падіння зламаної гілки на дитячому майданчику. Бельгійські ЗМІ повідомляють, що це був український хлопчик.

Ще одна людина загинула у центрі Мадрида.

У Франції в Гаврі загинув водій вантажівки, а також 70-річний чоловік, який випав з балкона. Чоловік «впав насмерть після того, як його вдарили віконниці будинку після сильного вітру». 

У Німеччині в гірському масиві Гарц на сході Німеччини загинула жінка через падіння дерева. Також одна людина померла в Нідерландах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?