Прикордонники затримали групу порушників на кордоні з Молдовою — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Прикордонники затримали групу порушників на кордоні з Молдовою — відео

Держприкордонслужба України
Прикордонник

За даними прикордонників, скориставшись послугами інтернет-месенджеру, восьмеро українців планували потрапити до Молдови через придністровський сегмент кордону.

Прикордонника затримали групу порушників-чоловіків

Прикордонники затримали групу чоловіків, які намагалися незаконно перетнути українсько-молдовський кордон.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Telegram.

8 українців планували потрапити до Молдови через придністровський сегмент кордону.

Прокладання маршруту організатором коштувало від 40 до 80 тис грн з кожного. Зупинили порушників за кілометр від кордону.

На осіб складені адмінпротоколи, справи скеровано до суду.

Виїзд чоловіків призовного віку за кордон

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну в країні запровадили воєнний стан. Чоловікам призовного віку заборонено виїжджати за кордон. При цьому передбачено низку винятків. Водночас є й ті, хто намагається уникнути закону, або ж "допомогти" іншим втекти з країни за грошову винагороду.

Тим часом в Тернопільській області викрили схему, яка дала змогу 48 чоловікам незаконно виїхати за кордон та уникнути мобілізації.

Також прикордонники викрили схему ухилянтів, завдяки якій чоловікам за 4 тис дол надавали гідрокостюм, гумовий матрац та супровід до Тиси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?