Прикордонники знищили склад БК армії РФ на лівобережжі Херсонщини — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Прикордонники знищили склад БК армії РФ на лівобережжі Херсонщини — відео

Держприкордонслужба України
Лівобережжя Херсонщини

Українські прикордонники показали нові успіхи у битві з ворогом на лівому березі Дніпра. Там вдало попрацювали дрони, знищивши озброєння армії РФ.

Прикордонники ліквідували техніку російської армії на лівобережжі Дніпра

Прикордонники на лівому березі Дніпра у Херсонській області за допомогою дронів знищили гаубицю і склад з боєприпасами російських загарбників.

Про це повідомила Держприкордонслужба та оприлюднила відповідне відео.

Аеророзвідники Держприкордонслужби підсилюють підрозділи Сил оборони на лівобережжі Херсонщини з повітря.

Упродовж кількох ночей пілоти ударних БПЛА завдали вогневого ураження по ворожих позиціях та знищили гаубицю, склад боєкомплекту і легковий автомобіль росіян.

Українські військові доповіли про ситуацію на лівобережжі Херсонщини

Як зазначається, на півдні України триває контрбатарейна боротьба. Протягом останньої доби росіяни не проводили штурмових дій, але обстрілювали з артилерії та мінометів, зокрема в районі Кринок на лівому березі Херсонської області.

Наші воїни утримують позиції, здійснюють заходи з укріплення та розширення плацдарму на лівобережжі Дніпра, — йдеться у повідомленні.

Крім того, окупанти проводять аеророзвідку, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, а також вперше за десять днів наважилися спрямувати керовану авіабомбу з літака тактичної авіації, вдаривши в середмістя Херсону. Удар був по п’ятиповерхівці, постраждала семирічна дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?