Принц Гаррі й Меган Маркл вперше показали фото доньки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принц Гаррі й Меган Маркл вперше показали фото доньки

Принц Гаррі й Меган Маркл вперше показали фото доньки
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі та Меган Маркл презентували різдвяну листівку, на якій вони позують разом з сином та донькою.

Джерело: Team Rubicon

Меган Маркл та принц Гаррі показали доньку на різдвяній листівці

Меган Маркл і принц Гаррі поділилися першою фотографією своєї дочки Лілібет «Лілі» Діани. На сімейній різдвяній листівці 2021 року, пара зображена з сином та шестимісячною донькою.

На знімку видно, що 39-річна Меган тримає Лілі в повітрі, а 36-річний Гаррі сидить поруч із ними з первістком, 2-річним сином Арчі Гаррісоном, на колінах.

Цього, 2021 року, ми привітали нашу доньку Лілібет на світі. Арчі зробив з нас «маму» і «тата», а Лілі зробила нас сім'єю, - написано на листівці.

Пара також оголосила, що їхній фонд Archewell Foundation буде робити пожертви в цей святковий період різним організаціям, які «шанують і захищають сім’ї».

Принц Гаррі, Меган Маркл та їхні діти - Арчі та Лілі (фото — instagram.com)

Донька Меган і Гаррі народилася 4 червня в лікарні Санта-Барбара Котедж у Каліфорнії.

Ми вдячні за любов і молитви, які ми відчували від усього світу, - йшлося в заяві Сассексів.

Нову дитину Меган і Гаррі названи на честь бабусі принца по батьковій лінії, королеви Єлизавети II, і його покійної матері, принцеси Діани. Лілібет — сімейне прізвисько королеви.

Повідомлялося, що Гаррі телефонував королеві, аби та дозволила назвати дівчинку Лілібет перед народженням дитини.

Незважаючи на це, один королівський коментатор назвав вибір імені «грубим», оскільки Лілібет – це приватне прізвисько, яке використовував покійний чоловік королеви, принц Філіп.

Меган і Гаррі, як відомо, пішли з королівської родини на початку 2020 року. Зараз вони проживають в маєтку вартістю 14 млн доларів у Монтесіто, Каліфорнія.

Члени королівської сім'ї незважаючи на складні стосунки, публічно привітали Меган і Гаррі з народженням дочки.

Королева, принц Уельський і герцогиня Корнуольські, а також герцог і герцогиня Кембриджські були поінформовані і раді новині про народження дочки у герцога і герцогині Сассекських, - сказав тоді представник Букінгемського палацу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?