Про дорослішання у 90-х. Вийшов новий трейлер українського фільму "Ти мене любиш?"
Категорія
Культура
Дата публікації

Про дорослішання у 90-х. Вийшов новий трейлер українського фільму "Ти мене любиш?"

Фільм Ти мене любиш?
Джерело:  Держкіно

У мережі з'явився новий трейлер фільму “Ти мене любиш?” режисерки Тоні Ноябрьової.

У широкий прокат стрічка вийде 30 травня.

Трейлер української стрічки “Ти мене любиш?”

Державне агентство з питань кіно повідомило про публікацію трейлеру стрічки.

«Ти мене любиш?» — історія дорослішання на тлі краху родини та цілої епохи. Чи вдасться Кірі сам-на-сам розібратися у власних почуттях та навчитися розділяти чорне від білого?

17-річна Кіра — справжня мрійниця, вона поспішає жити це життя і якнайшвидше прагне подорослішати: крадькома бере мамині чоботи та яскраву помаду, приймає перші серйозні рішення, потрапляє у вир кохання з головою, а ще… «набиває» перші шишки на власних помилках, вчиться бути відповідальною та стриманою. Але головне — Кіра шукає відповіді на одвічне питання «Ти мене любиш?». Але чи знаходить?

Головну роль у фільмі виконала акторка Каріна Химчук. Дівчина отримала за роль нагороду шостої Національної премії кінокритиків Кіноколо в категорії Найкраща акторка в 2023 році.

Фільм створено компанією Family Production у копродукції з Сommonground Pictures та зі скандинавським кінофондом Film i Väst за підтримки Держкіно. Дистрибʼютор в Україні: FILM.UA Distribution та Кіноманія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?