Проблем не було, тепер будуть. Путін публічно пригрозив Фінляндії
Категорія
Політика
Дата публікації

Проблем не було, тепер будуть. Путін публічно пригрозив Фінляндії

Володимир Путін

Очільник Кремля Володимир Путін почав залякувати владу Фінляндії тим, що через вступ до НАТО у неї "тепер будуть проблеми"

Путін почав погрожувати Фінляндії

Президент РФ проігнорував той факт, що Росія 24 лютого 2022 року розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, й саме це підштовхнуло Фінляндію до вступу в НАТО.

Диктатор цинічно збрехав про те, що Фінляндію нібито затягли в Альянс.

Взяли й затягли в НАТО Фінляндію. У нас що були якісь суперечки? Усі суперечки, зокрема й територіального характеру, в середині XX століття давно вирішені. Найдобріші та сердечні були відносини. Проблем не було, тепер будуть. Тому що ми тепер будемо створювати Ленінградський військовий округ і концентрувати там певні військові підрозділи. Навіщо їм це треба? Нісенітниця якась, - обурюється очільник Кремля.

За словами Путіна, його країна не має наміру воювати з країнами Альянсу, оскільки у них "немає жодних територіальних суперечок".

Як уже згадувалося раніше, у квітні 2023 року Фінляндія офіційно вступала до НАТО.

Медведєв уже лякає світ початком Третьої світової війни

Як стверджує експрезидент РФ Дмитро Медведєв, загроза початку повномасштабної війни Росії з НАТО, а також Третьої світової ще "ніколи не була настільки реальною".

Скандальний російський політик традиційно, що очільник Білого дому Джо Байден робить все можливе для продовження фінансової підтримки України на тлі війни з РФ.

Саме тому він у своєму стилі знову заговорив про початок війни з НАТО.

Ніколи, починаючи з Карибської кризи, не була настільки реальною загроза прямого зіткнення Росії і НАТО з переходом у третю світову, - пригрозив заступник голови Радбезу РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?