Проти фронтмена гурту Rammstein почали розслідування через сексуальні домагання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Проти фронтмена гурту Rammstein почали розслідування через сексуальні домагання

Проти фронтмена гурту Rammstein почали розслідування через сексуальні домагання
Джерело:  online.ua

Німецька поліція почала розслідування звинувачень у сексуальних домаганнях проти Тілля Ліндеманна, фронтмена метал-гурту Rammstein.

Джерело: BBC

Ліндеманна розслідують за підозрою в сексуальних домаганнях

Кілька жінок стверджували, що їх завербували для сексу на концертах. Одна з них – Шелбі Лінн з Північної Ірландії, яка вважає, що в її напій щось підлили і "приготували для сексу".

60-річний Ліндеманн заперечує ці звинувачення, а його адвокати назвали всі заяви «без винятку неправдивими».

Проти Тілля Ліндеманна розпочато попереднє провадження за звинуваченнями в сексуальних злочинах і розповсюдженні наркотиків, - заявила речниця прокуратури Берліна.

Прокуратура почала розслідування з власної ініціативи, а також «на підставі кількох кримінальних заяв, поданих третіми особами», посилаючись на людей, які не були безпосередньо причетні до ймовірних інцидентів.

24-річна Лінн вперше розповіла свою історію минулого місяця, опублікувавши фото синців, а пізніше розповіла BBC, що існує «організована система перенаправлення дівчат».

Саму її провели в маленьку кімнату під час концерту в Литві, але вона покинула її, коли прибув Ліндеманн, тому що вона підозрювала, що це "секс".

Її звинувачення викликали хвилю інших звинувачень у сексуальних домаганнях, причому деякі, як-от Лінн, підозрювали, що їх попередньо відібрала в соціальних мережах росіянка, яка ймовірно була «вербувальником» Ліндеманна, який запрошував їх на вечірки до і після концертів.

Представник гурту повідомив, що він проводить внутрішнє розслідування заяв і опитує персонал і знімальну групу в рамках розслідування.

Що відомо про групу Rammstein

Вона виникла в в Берліні в 1994 році. Її зановниками є Тілль Ліндеманн (вокал), Ріхард Круспе (гітара), Пауль Ландерс (гітара), Олівер Рідель (бас), Крістіан Лоренц (клавішні) та Крістоф Шнайдер (ударні).

За майже 30 років існування гурт створив 8 альбомів та продав понад 20 млн копій їхніх у всьому світі.

Гурт відомий своєю провокативною поведінкою, зокрема заграванням з табуйованими темами, такими як інцест і канібалізм, правоекстремістськими символами. Також вони використовували образи з пропагандистського нацистського фільму Лені Ріфеншталь «Олімпія» для свого музичного відео.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?