ПС ЗСУ збили російську ракету у Криворізькому районі
Категорія
Україна
Дата публікації

ПС ЗСУ збили російську ракету у Криворізькому районі

Повітряне командування Схід
ППО

25 грудня після обіду Повітряні Сили ЗСУ попереджали про ракетну небезпеку у небі над Кривим Рогом та одноіменним районом. Пізніше російску ракету було знищено.

Повітряні сили “мінуснули” російську ракету на Дніпропетровщині

У Криворізькому районі українські захисники знищили ворожу керовану авіаційну ракету, яка рухалась у напрямку Кривого Рогу.

Про це повідомило у Facebook Повітряне командування “Схід”.

Станом на 15.52 Повітряні сили оголосили про відбій загрози.

Глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram теж повідомив про збиття російської ракети.

Мінус ракета у Криворізькому районі. Небо над областю чисте. Завдячуємо ПвК "Схід".

Повітряну тривогу оголошували в південних областях країни: Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській областях.

Повітряні сили озвучили результати нічної роботи ППО

Як зазначають військові, у ніч на 25 грудня противник атакував 31 ударним БпЛА типу Shahed із районів Чауда, Балаклава – Крим та двома авіаційними ракетами.

В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 28 ударних БпЛА  Shahed-136/131 у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької, Кіровоградської та Хмельницької областей, – пишуть Повітряні Сили.

Також під час повітряного нападу ворог також застосував керовану авіаційну ракету Х-59 на Запорізькому напрямку та протирадіолокаційну ракету Х-31П із акваторії Чорного моря.

Обидві – знищено.

Зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил також знищено два ворожі літаки: один Су-34 – на Донеччині (про який повідомляли увечері) та один Су-30СМ – над акваторією Чорного моря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?