ПС ЗСУ знищили російський винищувач, ракету та 13 дронів
Категорія
Україна
Дата публікації

ПС ЗСУ знищили російський винищувач, ракету та 13 дронів

Повітряні Сили ЗСУ
Су-34

Уночі 21 лютого Росія знову атакувала територію України десятками дронів, а також ракетами. Повітряні сили ЗСУ уже відзвітували про результати своєї робити.

Нічна атака РФ на Україну 21 лютого. Що відомо

Як повідомляє пресслужба ПС ЗСУ, у ніч на 21 лютого 2024 року російські загарбники здійснили атаку зенітною керованою ракетою С-300 (Ростовська обл.), керованою авіаційною ракетою Х-59 (Бєлгородська обл.), 4-ма крилатими ракетами Х-22 (Ростовська обл.) та 19-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» (Приморсько-Ахтарськ — РФ.).

Українським захисникам вдалося успішно знищити керовану авіаційну ракету Х-59 на Полтавщині та 13 із 19-ти «шахедів» у межах Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей.

Окрім того, наголошується, що частина із шести не уражених ворожих БпЛА — не досягла своїх цілей.

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України. Тримаймо небо! Разом — до перемоги! — йдеться в заяві Повітряних сил ЗСУ.

Що відомо про знищення російського винищувача Су-34 21 лютого

Про знищення ще однієї ворожої цілі повідомив командувач Повітряних Сил Микола Олещук.

За його словами, пілоту Су-35 пощастило — він зманеврував і більше не ризикує.

А от екіпаж Су-34 приєднується до нашої рубрики «Вечного полета, братья». Маю гарні результати об’єктивного контролю, щоб ніхто не сумнівався! Будемо їсти руSSкого ведмедя малими шматками. Разом — до перемоги!

Микола Олещук

Микола Олещук

Командувач Повітряних Сил ЗСУ

Ходять чутки, що в мене останнім часом поганий настрій. Не маю на це права! При такій бойовій роботі він просто чудовий! — зізнався Микола Олещук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?