Путін наказав створити у РФ конкурс з девізом нацистів — що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін наказав створити у РФ конкурс з девізом нацистів — що відомо

Путін
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін наказав створити в Росії конкурс “Бути, а не здаватись”. Аналогічний захід проходив за часів нацистської Німеччини.

У РФ придумали конкурс за аналогією з Третім Рейхом

Як зазначає український журналіст Денис Казанський, за часів нацистів у Німеччині створили систему націонал-політичних навчальних закладів (NPEA), в яких готували склад НСДАП и СС.

І девізом NPEA якраз було гасло "Mehr sein als scheinen". Тобто. "Бути а не здаватися". Випускники-ССівці отримували кинджали та значки саме з цим девізом. Знову денацифікація зламалася, та що ж ти робитимеш...

Російський конкурс "Бути, а не здаватися!": що відомо

Організувати загальноросійський конкурс наставників "Бути, а не здаватися!" задумали у Кремлі на засіданні Держради ще у грудні 2023 року.

Це доручення адресовано Росмолоді, Міносвіти РФ, Асоціації волонтерських центрів, Загальноросійському громадсько-державному руху дітей та молоді "Рух перших", товариству "Знання" та Центру розвитку військово-спортивної підготовки та патріотичного виховання молоді.

Доповідь про виконання Путін чекає на 1 липня.

Також російський диктатор вимагає створити на базі Центру знань "Машук" "методичний центр з розвитку інституту наставництва та формування бази кращих практик наставництва для їх впровадження в систему молодіжної політики".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?