Путін нахабно обізвав Саміт миру щодо України
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін нахабно обізвав Саміт миру щодо України

Путін
Джерело:  online.ua

Перед початком Глобального саміту у Швейцарії, де буде розглядатися українська Формула миру, нелегітимний диктатор Росії Володимир Путін почав генерувати звинувачення на адресу президента України Володимира Зеленського.

Головні тези:

  • Путін назвав Саміт миру у Швейцарії хитрощами для легітимізації Зеленського та назвав українську владу нелегітимною.
  • Путін звинуватив Захід у спробах ізолювати Росію, але стверджує, що ці спроби провалилися.
  • Путін похвалився розширенням БРІКС та висловив погляди щодо багатополярності у світі під час Глобального саміту миру.
  • Російський диктатор говорив про створення системи неподільної безпеки та крах системи безпеки НАТО.
  • Путін заявив, що унікальний шанс побудувати надійну систему безпеки минув через розбіжності зі Заходом.

Путін брехливо назвав Саміт миру у Швейцарії хитрощами задля легітимізації Зеленського

Російський диктатор знову повторює “мантру” про нелегітимність президента України.

Нібито документи, які зараз підписують у Києві на державному рівні, не можуть мати юридичної сили, “такі договори є нікчемними”.

Путін звинуватив Захід, який, на його думку, після “початку спецоперації розгорнув бурхливу та безцеремонну кампанію з ізоляції Росії, але вона, очевидно, провалилася”.

Конференція у Швейцарії щодо України — прийом, щоб "пустити дискусію по хибному сліду", позначити легітимність київської влади, переконаний кривавий диктатор.

Путін хвалькувато заявив про крах системи безпеки НАТО

Російський диктатор говорив про формування багатополярності у світі на тлі початку роботи Глобального саміту миру щодо України, який Росія мріє зірвати.

Путін лицемірно впевнений, що все “більше країн прагне самодостатності. А РФ зацікавлена ​​в тому, щоб діалог щодо створення системи неподільної безпеки йшов, зокрема, в стінах ООН”.

Також нелегітимний очільник Росії похвалився розширенням БРІКС, яка, за його словами, “стане однією із основ багатополярного світу”.

Наприкінці минулого століття світ мав унікальний шанс побудувати надійну систему безпеки, РФ була на це налаштована, але Захід вважав по-іншому, традиційно заявив Путін зі звинуваченнями вільного світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?