Путін планує взяти участь в онлайн-саміті G20
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін планує взяти участь в онлайн-саміті G20

Путін

Російські ЗМІ пишуть про плани диктатора Володимира Путіна взяти участь у віртуальному саміті G20, який відбудеться 22 листопада.

Що відомо про участь диктатора в саміті G20

Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, Путін, нібито, також візьме участь у заході по лінії ОДКБ у Мінську.

До слова, з моменту видачі МКС ордера на арешт Путіна за депортацію українських дітей у березні цього року, російський диктатор брав участь у великих міжнародних самітах онлайн або зовсім відмовлявся від участі.

Влітку він так і не наважився поїхати на саміт БРІКС у ПАР, а у вересні не поїхав на саміт G20 у Бразилії, навіть попри обіцянки президента да Сільви не заарештовувати його.

З моменту видачі ордера на арешт Путін лише тричі виїжджав за кордон — у Китай, Киргизстан і Казахстан.

Віртуальний саміт G20

Віртуальний саміт G20, який відбудеться 22 листопада, розгляне вплив російсько-української війни й конфлікту між бойовиками руху ХАМАС та Ізраїлем.

Очікується, що віртуальний саміт G20 також сприятиме ефективному виконанню різних рішень G20, у тому числі через відповідні національні та міжнародні платформи, – заявили в МЗС.

На віртуальний саміт запрошені лідери всіх країн-членів G20, включаючи голову Африканського Союзу, а також дев'ять держав-гостей і керівники 11 міжнародних організацій.

Індія головуватиме в G20 до 30 листопада і передасть повноваження Бразилії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?