Путін провалив Харківський наступ — РДК
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін провалив Харківський наступ — РДК

"Фортуна"
Джерело:  online.ua

Начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр “Фортуна” оцінив “Харківський наступ” Путіна, який відбувся 10 травня.

“Харківський наступ” показав реальне відношення Росії до своїх солдатів — РДК

Російський доброволець Олександр на псевдо “Фортуна” впевнений, що авантюра Росії щодо наступу на Харків зроблена спеціально до “сакральних дат”, щоб показати хоч якісь успіхи на фронті.

Вкотре авантюра з «Харківським наступом» показала реальне ставлення командування РФ до своїх солдатів та ситуацію в армії загалом. Прикордоння Росії всіюється трупами російських солдатів від прицільного вогню мінометних обстрілів лише для того, щоб генерали показали в Кремлі хоч якісь перемоги на тлі сакральних для Путіна дат — його інавгурації та свята 9 травня.

Олександр “Фортуна”

Олександр “Фортуна”

Начальник штабу РДК

Олександр “Фортуна” також звернувся до російських військовослужбовців.

Якщо тобі набридло брати участь у м'ясорубках і відчувати до себе скотське відношення командування і товаришів по службі — вступай до лав Російського Добровольчого Корпусу.

Фортуна з РДК про майбутнє учасників "СВО"

У документальному фільмі online.ua "Блідій молі — кінець" про “Російський добровольчий корпус” начальник штабу РДК Олександр “Фортуна” розповів, що тих росіян, які вірять у цілі “СВО” неможливо перевиховати, а лише знищити.

Люди, які вірять у цілі “СВО”, хай їдуть у “СВО”. Ми на них чекаємо, сподіваємося, що їх приїде якнайбільше. Тому що з цими людьми неможливо вже щось зробити. Їм неможливо щось довести, їх перевиховати. Тому я вважаю, що вони мають приїхати та померти.

Щодо тих, хто сумнівається, то Фортуна закликає їх починати визначатися із системою координат у житті, оскільки майже два роки сумнівів — це забагато.

Люди, які хочуть вступити до РДК, або допомагають РДК, каже начальник штабу добровольців, повинні просто це зробити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?