Бійці РДК анонсували відкриття другого фронту в Росії — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці РДК анонсували відкриття другого фронту в Росії — відео

РДК

Як заявили воїни “Російського добровольчого корпусу” під час нового інтерв'ю, вони мають намір відкрити другий фронт на території країни-агресорки РФ.

РДК планує перенести війну на територію Росії

Журналісти поцікавилися в ідеолога корпусу «Кардинала», командира бронегрупи «Могили» та однго із бійців «Лакі», чого очікувати далі від російських добровольчих сил.

За їхніми словами, українські воїни ніколи не будуть заходити в Росію, щоб відкрити другий фронт.

Але ми це зробити можемо. І з кожним роком ми будемо заходити все, потужніше. Якщо рік тому це було взагалі смішно і для них (влади РФ — ред.), і для нас, і загалом, то тепер вони знають, що РДК може зайти у будь-яку область, яка має кордон з Україною. І ми обов’язково зайдемо. Ми ще наберемося сил, врахуємо помилки, хоча цього разу їх було набагато менше, та влаштуємо таке, що Путіну доведеться відкрити другий фронт, — пообіцяли бійці РДК.

Чому важливо подивитися документальну стрічку про РДК від медіа Online.UA

Нещодавно відеопродакшн українського медіа Online.UA представив документальний фільм "Блідій молі — кінець" про “Російський добровольчий корпус” (РДК).

У ньому зібрані думки воїнів про те, чому РФ розпочала війну проти України та що потрібно зробити для знищення режиму Путіна.

Окрім того, саме у цій стрічці командир “РДК” Денис Нікітін вперше натякнув на весняний рейд російський добровольчих сил на територію країни-агресорки.

Що важливо розуміти, зйомки відбувалися на бойових позиціях РДК, тренувальних майданчиках та засекречених локаціях.

Як відомо, Путін боїться "Російський добровольчий корпус", тому РДК опинився у списку терористичних організацій у Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?