Путін скликає екстрене та велике засідання влади РФ — що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін скликає екстрене та велике засідання влади РФ — що відбувається

Володимир Путін
Джерело:  online.ua

30 жовтня офіційно стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін на тлі погромів з пошуком євреїв в аеропорту Махачкали скликає масштабну нараду, учасниками якої стануть силовики, прем′єр та парламентарі.

Як Путін відреагував на погроми в Дагестані

Про те, що президент РФ скликає термінове засідання 30 жовтня, заявив незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков.

За його словами, воно відбудеться уже ввечері.

Путін планує сьогодні орієнтовно о 19.00 провести велику представницьку нараду і обговорити на ній спроби Заходу використовувати події на Близькому Сході для розколу російського суспільства. Відбудеться детальна розмова, - уточнив представник російського диктатора.

За його словами, нарада повинна пройти в очному режимі.

Окрім того, зазначається, що запланований виступ російського диктатора, а далі, як очікується, нарада пройде в закритому режимі.

Прессекретар Путіна відмовився коментувати можливі каральні заходи, які може влада РФ застосувати щодо учасників заворушень у Махачкалі.

Він закликав пропагандистів та росіян дочекатися результатів влади РФ.

Що відомо про погроми в Дагестані

29 жовтня у Махачкалі учасники антисемітської акції увірвалися в аеропорт і намагалися проникнути в літак з Тель-Авіва, шукаючи євреїв.

Після цього інциденту аеропорт вирішили тимчасово закрити.

Місцеві ЗМІ заявили про щонайменше 20 постраждалих.

Глава Дагестану Сергій Меліков уже почав цинічно брехати, що вчорашні (антисемітські, — ред.) заворушення в аеропорту Махачкали координувалися через телеграм-канал, адміни якого — це «зрадники та бандерівці з території України».

На переконання керівництва НАТО, вчорашні заворушення в дагестанському аеропорту Махачкала не вигідні диктатору Володимиру Путіну, хоча вони є результатом розпалювання ненависті російською пропагандою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?