Путін уперше відреагував на теракт у «Крокус Сіті Холлі» — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Путін уперше відреагував на теракт у «Крокус Сіті Холлі» — відео

Путін
Джерело:  online.ua

23 березня нелегітимний президент РФ Володимир Путін виступив зі зверненням до росіян щодо теракту, який стався у Підмосков'ї.

Як Путін коментує стрілянину у «Крокус Сіті Холлі»

Російський диктатор оголосив 24 березня днем національної жалоби

Окрім того, Путін цинічно почав брехати, що нібито для підозрюваних у теракті "було підготовлено вікно" для переходу кордону з Україною.

Очільник Кремля також публічно пообіцяв встановити усіх замовників теракту, які "понесуть справедливе покарання".

Що стосується розслідування. Можна сказати наступне: всі четверо виконавців знайдені й затримані. Вони намагалися сховатися і рухалися в бік України, де, попередньо, для них було підготовлено вікно для переходу кордону, — збрехав нелегітимний президент РФ.

Ба більше, диктатор заявив, що нібито "об'єднувати зусилля з іншими країнами в боротьбі з міжнародним тероризмом".

Що важливо розуміти, слова Путіна про "вікно в Україну" звучить абсурдно, оскільки терористам все одно довелося б перетинати російський кордон.

Заява очільника Кремля вказує на те, що вона є абсолютно брехливою та нелогічною.

Влада РФ дедалі активніше намагається звинуватити у скоєнні теракту Україну попри те, що розвідка США не сумнівається, що це справа рук ІДІЛ, та напередодні попереджала про це Кремль.

Кількість загиблих внаслідок теракту в Росії продовжує зростати

Станом на 15:00 відомо уже про 143 загиблих внаслідок стрілянини у «Крокус Сіті Холлі».

Ба більше, влада РФ стверджує, що це не остаточна кількість жертв.

На місці теракту в концертному залі "Крокус Сіті Холл" при розборі завалів екстреними службами виявлено ще тіла загиблих. Таким чином, кількість загиблих на цей час становить 143 людей, — пишуть росЗМІ.

Попри те, що ФСБ затримала громадян Таджикистану, які нібито є учасниками теракту, вона все одно продовжує звинувачувати Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?