Путін вигадав цинічне виправдання ударам по енергосистемі України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вигадав цинічне виправдання ударам по енергосистемі України

Лукашенко та Путін
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор Володимир Путін назвав удари окупаційної армії РФ по енергооб'єктах в Україні процесом “димілітаризації”. 

Путін називає знищення енергосистеми України демілітаризацією

Кремлівський диктатор під час зустрічі із поплічником — самопроголошеним білоруським диктатором Олександром Лукашенком заявив, що атаки злочинної армії РФ по стратегічних енергооб’єктах в Україні нібито є “вирішенням одного з завдань, поставлених Кремлем у розв’язаній війні.

Путін цинічно почав стверджувати, що знищення об’єктів енергосистеми України є нібито частиною плану з “демілітаризації” та впливу на український промислово-оборонний комплекс.

Кремлівський диктатор також зазначив, що удари авіації злочинної армії РФ також стали відповіддю за атаки українських дронів по об’єктах на території країни-агресорки.

Ми навіть, виходячи з гуманітарних міркувань, узимку не завдавали жодних ударів. Маю на увазі, що не хотіли залишити без енергопостачання соціальні установи, лікарні тощо, — видав цинічну порцію брехні Путін.

Путін знову заговорив про мирні переговори з Україною

На брехні стосовно атак злочинної армії РФ по енергосистемі України кремлівський диктатор не зупинився і почав заявляти про нібито готовність до мирних переговорів з Україною.

Зокрема, Путін заявив, що країна-агресорка Росія нібито ніколи не відмовлялась від переговорів з Україною.

При цьому кремлівський диктатор неочікувано визнав, що війна проти України триває з 2014 року, однак брехливо заявив, що нібито її почав Київ.

У той же час кремлівський посіпака Лукашенко усіляко піддакував кремлівському диктатору та заявив, що згодом Україна нібито знову буде разом з Росією та Білоруссю.

Крім того, Лукашенко не цураючись процитував слова Путіна, що "удари по критичній інфраструктурі України — це не по-воєнному, адже шкода людей". Адже, за словами самопроголошеного президента Білорусі, Росія "не хоче, щоб постраждали мирні люди".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?