Путін виступив із дивною заявою стосовно влади в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін виступив із дивною заявою стосовно влади в Україні

Володимир Путін
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що нібито термін повноважень президента України Володимира Зеленського закінчився і наразі керівництво державою має перейти до Верховної Ради та спікера Руслана Стефанчука. 

Путін продовжує брехати про нелегітимність Зеленського

Кремлівський диктатор у якості доказу навів один зі спотворених пунктів Конституції України.

При цьому Путін підкреслив, що навів нібито “попередню оцінку” і необхідно проведення глибокого аналізу.

Однак кремлівський диктатор цинічно стверджує, що нібито Конституція України передбачає продовження терміну дії повноважень виключно Ради і спікера і не мість пунктів про подовження терміну дії повноважень президента.

Путін посилається на статтю 111 Основного закону України.

З іншого боку, продовжує глава Кремля, є закон України про воєнний стан, який забороняє проводити вибори президента під час воєнного стану в країні.

Але це не означає, що вони пролонгуються. І це проблема. Але є стаття 111 Конституції України, яка говорить про те, що в цьому випадку повноваження верховної влади, фактично президентські повноваження, передаються спікеру парламенту, — заявляє кремлівський диктатор.

Насправді ж стаття 111 Конституції України говорить наступне:

Президент України може бути усунутий з поста Верховною Радою України в порядку імпічменту в разі вчинення ним державної зради або іншого злочину

Як Кремль намагається дестабілізувати ситуацію в Україні заявами про нелегітимність Зеленського

Від початку травня Росія використовує "трирівневий" план дестабілізації України, який складається з військової, дезінформаційної та міжнародної частин.

За словами заступника керівника Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скібіцького, дезінформаційна кампанія Кремля в Україні спрямована на підрив української мобілізації та політичної легітимності президента Володимира Зеленського, президентський термін якого умовно закінчився 20 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?