П'яні солдати РФ випадково вбили головного пропагандиста "ДНР" — відео
Категорія
Події
Дата публікації

П'яні солдати РФ випадково вбили головного пропагандиста "ДНР" — відео

П'яні солдати РФ випадково вбили головного пропагандиста "ДНР" — відео
Джерело:  online.ua

Вдень 11 вересня у центру Донецька сталася ДТП, в результаті якої загинув відомий пропагадистський воєнкор та "біограф" загиблого ватажка проросійських бойовиків Мотороли – Геннадій Дубовой.

Джерело: "24 Канал"  з посиланням на свої анонімні джерела, росЗМІ

Що відомо про загибель пропагандиста Дубового

Попри те, що Дубовой усю свою пропагандистську кар'єру завзято вихваляв та прославляв армію РФ, це його не врятувало від вкрай абсурдної смерті від рук тих же російських загарбників.

Як вдалося дізнатися українським журналістам, вєнкора на великій швидкості збила автівка, якою керували російські військові, які, вочевидь, були у стані алкогольного сп'яніння.

Фото - скриншот

Варто звернути увагу на те, що в коментарях до дописів про загибель Дубового ніхто не дивується, що він загинув саме таким чином.

Неважко здогадатися, що посіпака Мотороли – не перша жертва п'яних російських окупантів. Мешканці Донецька е приховують, що ті полюбляють швидку їзду центром міста: "несуться, мов навіжені".

Що відомо про Дубового

Не можна не згадати про те, що до окупації Росією Донбасу у 2014 році він працював звичайним донецьким журналістом.

Після того, як місто потрапило під контроль проросійських бойовиків, він зрадив Україну перейшов на бік ворога.

У новій ролі так званого воєнкора одного з відомих вояк псевдореспубліки Мотороли, він прославляв цього та інших військових злочинців, закликав до війни та вбивств українців.

Ба більше, окупанти, коментуючи смерть пропагандиста, стверджують, що Дубовой воював у Сєверодонецьку та Маріуполі. Також він був учасником війни в Абхазії.

Читай те також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?