РДК розстріляв полковника ФСБ у Брянській області — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

РДК розстріляв полковника ФСБ у Брянській області — фото

РДК

Бійці РДК повідомили про успішну операцію на території Росії у Брянській області: добровольцям вдалося ліквідувати полковника ФСБ.

РДК знову прорвався на територію РФ

Вранці 10 листопада з’явилася інформація про те, що у Брянській області Росії невідомі розстріляли машину прикордонників, загинув російський полковник ФСБ.

Згідно з даними Телеграм-каналу Baza, це сталося біля села Вулиця Брянської області.

Повідомляється, що невідомі напали на автівку УАЗ "Патріот", в якій перебували російські прикордонники. Нападники відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого втекли.

В результаті стрілянини поранення отримав заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення, полковник Сергій Ш. Він загинув на місці, – йдеться у повідомленні.

Російські пропагандисти також заявили, що загиблий – підполковник Сергій Шатий. Співробітник ФСБ Росії загинув на місці події.

Офіційного підтвердження інциденту наразі не було.

Однак трохи пізніше пресслужба Російського добровольчого корпусу повідомила, що провела успішну операцію проти ворога у Брянській області й опублікувала фотопідтвердження.

Поки у Вільнюсі йшов благодійний аукціон, диверсійно-розвідувальна група РДК йшла до своєї мети та успішно провела засідку на транспорт противника у Брянській області.Згодом буде викладено відео об'єктивного контролю, - розповіли бійці РДК.

Керівництво РДК записало спеціальне звернення до російського народу

Нещодавно начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр "Фортуна", в ексклюзивному інтрев’ю для online.ua, скористався нагодою та звернувся до усіх громадян РФ.

Росіянам я побажав би підготуватися до темних часів, до «dark future», подивитися якісь навчальні ролики, як смажити собак на багатті, як обходитися без питної води. Росіянам, у яких є честь та гідність, я б побажав подати заявку на вступ до Російського добровольчого корпусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?