Реал Мадрид — Челсі. Де та коли дивитися матч півфіналу Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Реал Мадрид — Челсі. Де та коли дивитися матч півфіналу Ліги чемпіонів

Реал Мадрид — Челсі. Де та коли дивитися матч півфіналу Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Англійський футбольний клуб “Челсі” зустрінеться на полі з мадридським “Реалом” у боротьбі на стадії півфіналу Ліги чемпіонів.

Джерело: офіційний турнірний розклад

За офіційними подробицями, початок матчу запланований на 22:00 у вівторок, 27 квітня, Транслюватиме його на території України телеканал “Футбол 1”.

Команди вийдуть на поле іспанського стадіону “Альфредо ді Стефано”, домашній арені для мадридців.

Головний тренер англійської команди Томас Тухель відзначив лідерські здібності свого колеги Зінедіна Зідана в “Реалі”. Німецький фахівець звернув увагу на здобуття французом трьох кубків Ліги чемпіонів.

Тухель назвав майбутнє протистояння вкрай важким для англійців, однак зауважив, що “Челсі” також не випадково опинився у півфіналі найпрестижнішого клубного турніру Європи.

“Вони, швидше за все, будуть грати з повною впевненістю в своїх силах і зі знанням справи. Скільки у них зараз ігор без поразок? Шістнадцять або близько того? Але я чомусь впевнений, що на моїх підопічних це не вплине… Думаю, що Челсі повинен зіграти проти Реала в кілька авантюрний футбол, і вже на місці дивитися, що ж з цього вийде”, - наголосив Тухель.

Тренер нагадав, його команда продовжує брати участь у Кубку Англії та Лізі чемпіонів, футболісти дійшли до матчів найбільш вирішальних стадій в обох чемпіонатах.

“Це великий виклик, і після нього ми станемо точно досвідченішими виконавцями. Мої гравці вже раді опинитися там, куди їм вдалося пробитися, але зупинятися на досягнутому не мають наміру. Перемога в Лізі чемпіонів — це те, про що ви мрієте ще в дитинстві. І якщо Реал — перешкода на шляху до її здійснення, то доведеться через нього переступити”, - резюмував він.

Своєю чергою лідер “Реалу” Зідан відзначив також складність матчу його команди проти англійського суперника.

“Нам буде складно протистояти Челсі, напевно, це буде найскладніший матч у сезоні. Наш суперник повинен знати, що ми будемо готові до такого протистояння, і щоб їм сьогодні не сказав наш матч, ми будемо битися з Челсі за вихід у фінал”, - наголосив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?