Ребров відреагував на провальний старт збірної України на Євро-2024
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ребров відреагував на провальний старт збірної України на Євро-2024

Сергій Ребров
Джерело:  УАФ

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров виступив з коментарем за підсумками поєдинку Євро-2024 проти команди Румунії.

Головні тези:

  • Головний тренер збірної України на Євро-2024 Сергій Ребров відреагував на провальний старт команди на Євро-2024
  • Підготовка команди Сергія Реброва перед наступним поєдинком зі Словаччиною може виявитися вирішальною для успішного виступу України на Євро-2024.
  • Румунія виявилася сильним супротивником для української збірної, показавши високу результативність та твердість у грі.
  • Капітан Румунії Ніколає Станчу висловив впевненість у потенціалі своєї команди та стратегії гри, що дозволила здобути перемогу.

Україна — Румунія 3:0. Такого результату ніхто не очікував

За словами наставника, всі його підопічні перепрошують за провальний старт. Тренер також пообіцяв краще підготуватися і відіграти у поєдинку проти Словаччини.

Володіння м'ячем — це лише один із компонентів гри. Очевидно, що сьогодні були різні складові гри. Ми володіли м’ячем, але не створювали моментів. Якщо ти виграєш в одному компоненті, а програєш в іншому, тоді маєш набагато менше шансів. Такого результату ніхто не очікував.

Сергій Ребров

Сергій Ребров

Головний тренер збірної України

За словами Сергія Реброва, якщо команда суперників перемогла, то їхня тактика спрацювала. Спочатку вони діяли на контратаках, знаходили довгі передачі. Футбол — це про результат. Після першого гола суперники отримали впевненість. Румунія — хороша команда.

Певен, усі наші футболісти зараз перепрошують за таку гру. Вони відчувають, що зробили недостатньо. Ми представляємо сильну країну, сильну націю, яка бореться за свою свободу. Зараз ми повинні дуже серйозно підготуватися й показати іншу збірну України в матчі зі Словаччиною — заявв Сергій Ребров.

Капітан збірної Румунії Станчу прокоментував результат матчу

Автором першого голу у матчі Румунія — Україна став капітан Ніколає Станчу. Півзахисник дальнім ударом вразив ворота збірної України, відкривши рахунок ще у першому таймі.

Всі звикли до того, що нас вважають аутсайдерами. Ось ми й звикли до цього, що є найгіршою командою в цій групі. Для нас немає проблеми грати з позиції аутсайдера. Ми дуже хороша команда, реалізовуємо ту тактику, яку нам тренер налаштовує. Те, що забили три м'ячі — це важливо, але здобули три очки — це важливіше — заявив Станчу.

За словами півзахисника, вони тренували гру у низькій обороні, але більше готували високий пресинг. У команди чимало якісних гравців, які можуть грати позаду. Тому вони намагаються завжди допомагати захисникам, щоб їм гралося простіше і щоб вони могли трішки відпочивати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?