Реєстратор заблокував домен UKR.NET. Не працюють стрічка новин та пошта
Категорія
Україна
Дата публікації

Реєстратор заблокував домен UKR.NET. Не працюють стрічка новин та пошта

Ноутбук
Джерело:  online.ua

Реєстратор доменних імен Network Solutions вночі 7 березня заблокував домен ukr.net. У користувачів зник доступ до новинної стрічки та пошти.

UKR.NET не працює

Як повідомила пресслужба компанії, реєстратор заблокував домен без попередження. Це сталося о 01:35. Компанії не вдалося розвʼязати проблему через службу підтримки реєстратора.

Сподіваємось, що ми зможемо отримати більше інформації та з’ясувати причини й обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора, — йдеться у повідомленні.

Крім того, компанія звернулася по допомогу до надзвичайного і повноважного посла України в США Оксани Маркарової.

Нам прикро, що мільйони українських користувачів, які щодня читають новини на порталі UKR.NET та користуються поштою @UKR.NET, не можуть цього зробити зараз. Ми робимо все можливе, щоб відновитись, — додали в компанії.

  • Ukr.net — один із найпопулярніших українських інтернет-сервісів заснований у 1998-му. Входить до десяти найвідвідуваніших сайтів українського сегмента мережі. Станом на червень 2022-го посідав сьоме місце у списку найвідвідуваніших сайтів України, свідчить дослідження «Kantar Україна».

Що робити з поштою UKR.NET

Якщо вам потрібно відновити важливі дані, що були в листах на вашому e-mail, або ви переживаєте, що доступ до пошти можуть отримати сторонні особи, й хочете закрити аккаунт, то можете спробувати звернутися особисто в офіс ТОВ "Укрнет", що знаходиться у Києві на Голосіївському проспекті, 26.

Уточнити робочий час можна за номером: 044 258 03 02.

Крім того, працює цілодобова служба підтримки клієнтів. Надати інформацію вам можуть за телефонами:

  • 044 235 8 555

  • 050 204 14 24

  • 096 718 55 52

  • 063 367 29 29

Також ви можете спробувати надіслати лист на адресу [email protected].

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?