Республіканець Скотт знявся з президентських перегонів у США
Категорія
Політика
Дата публікації

Республіканець Скотт знявся з президентських перегонів у США

Тім Скотт
Джерело:  Associated Press

Кандидат від Республіканської партії Тім Скотт знявся з передвиборчих перегонів президента США. Він розпочав компанію з найбільшим бюджетом.

Тім Скотт знявся з передвиборчих перегонів президента

Сенатор Тім Скотт, який змагався за висунення в президенти США від Республіканської партії, знявся з передвиборчих перегонів.

Скотт оголосив про призупинення своєї кампанії в ефірі Sunday Night in America каналу Fox News лише за два місяці до початку голосування на передових партійних зборах Республіканської партії в Айові.

Окрім завершення кампанії, він підкреслив, що не планує підтримувати іншого кандидата в боротьбі за номінацію від Республіканської партії та відкинув можливість своєї участі як кандидат на посаду віцепрезидента у національному списку Республіканської партії на 2024 рік.

Скотт родом із Південної Кароліни і обіймає посаду сенатора з 2013 року. Він розпочав свою кампанію в травні. AP зазначає, що Скотт, зокрема, мав проблеми з рейтингами в опитуваннях, незважаючи на мільйони доларів, витрачені від його імені високопоставленими донорами.

Що відомо про вибори 2024 у США

У виборах беруть участь дві основні політичні партії США: Демократична та Республіканська. На даний момент за Демократичну партію балотуються чинний президент Джо Байден та Маріанна Вільямсон.

На 13 листопада 2023 року у виборах президента США 2024 року від Республіканської партії беруть участь такі відомі кандидати:

  • Дональд Трамп, колишній президент США

  • Дуг Бергам, губернатор Північної Дакоти

  • Рон Десантіс, губернатор Флориди

  • Кріс Крісті, колишній губернатор Нью-Джерсі

Із цих кандидатів Дональд Трамп є явним лідером передвиборчих перегонів. Він має високий рівень підтримки серед республіканських виборців та є фаворитом букмекерів.

Бергам відомий своєю консервативною позицією з питань безпеки та імміграції. Десантіс є популярним губернатором Флориди, який відомий своїм жорстким підходом до COVID-19. Крісті - колишній губернатор Нью-Джерсі, який відомий своєю здатністю залучати незалежних виборців.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада 2024 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?