Режим Путіна знищує будь-які прояви національно-культурних автономій в РФ — боєць РДК
Категорія
Світ
Дата публікації

Режим Путіна знищує будь-які прояви національно-культурних автономій в РФ — боєць РДК

Володимир «Кардинал»
Джерело:  online.ua

Ідеолог РДК Володимир «Кардинал» розповідає, що етнічним росіянам у РФ не можна створювати національно-культурну автономію, організації за національною ознакою, тобто у росіян, на його переконання, немає права на націю. Більше дивіться у документальному фільму "Блідій молі — кінець" від Online.UA.

Путін прикривається росіянами для війни

Олексій Льовкін, командир мінометного взводу РДК, каже, що вторгнення Росії в Україну для нього було лише черговим злочином Путіна для того, щоб утримати свою владу.

Цинічно та нахабно. Особливо мене зачіпало те, що при всьому цьому він прикривався російськими людьми, боротьбою за права росіян.

Ідеолог РДК Володимир «Кардинал» розповідає, що в етнічних росіян, на його переконання, немає права на націю.

А в результаті виходить таким чином, що якби я народився, наприклад, інгушем, я звернувся б до президента Інгушетії зі своєю проблемою. І він доніс би цю проблему сакральному Володимиру Путіну. А етнічним росіянам звернутися нема до кого, у них немає представника. Тобто Путін — президент всіх росіян.

Саме через такий цивілізаційний вибір та геополітичні інтереси держави Російська Федерація, переконаний «Кардинал», росіянам доводиться вмирати під Авдіївкою.

Олексій Льовкін, командир мінометного взводу РДК, каже, що мета Путіна одна: це збереження влади, злочинного синдикату, який вийшов з оточення Путіна, захопив буквально все, що є в Росії.

І для того, щоб це втримати, звичайно ж, їм не шкода під Авдіївку пускати хвилі цих людей, які йдуть хвиля за хвилею, і вони гинуть, ніхто їх навіть не забирає. Поранених не забирають, вони залишаються там лежати і замерзають, відповідно, помирають.

На думку Льовкіна, тепер вважається, що “ты русский, потому что ты за Путина”.

І, відповідно, всі ці теми, що треба об'єднати всіх назад у Радянський Союз, для чого? Щоб бути під владою Путіна, це єдиний маркер, який все це визначає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?