Результати Нацвідбіру на Євробачення-2024 оголосять пізніше — причина
Категорія
Культура
Дата публікації

Результати Нацвідбіру на Євробачення-2024 оголосять пізніше — причина

Євробачення-2024

У суботу, 3 лютого, відбувся фінал Національного відбору на Євробачення 2024. Але через активне голосування стався збій у Дії, яку не вдалося відновити. Тому результати відбору оголосять 4-го лютого після 19.00.

Відбувся Нацвідбір на Євробачення-2024

О 20.30 ведучі оголосили про відкриття ліній для голосування. О 21.20 закрили лінії для голосування. У "Дії" повідомили, що через навантаження, виникли технічні неполадки, і відновити їх поки не вдалося.

Ведучими Нацвідбору були шоумен Тімур Мірошніченко, співачка Юлія Саніна та комік Василь Байдак. У журі фіналу сиділи музиканти Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець.

Збій у застосунку "Дія" стався через перенавантаження. Це відбулося у момент, коли відкрилося голосування за пісню, що представлятиме Україну на конкурсі в Швеції. Понад 15 000 людей на секунду заходили в Дію, щоб проголосувати за свого фаворита Нацвідбору на "Євробачення".

Протягом тривалого часу багато українців не могли проголосувати за улюблений номер. Через це було прийняте рішення продовжити голосування та провести додатковий етер 4 лютого. Тож, оголошення результатів відбуватиметься у прямому етері на Суспільне Культура, на офіційних каналах Суспільного та на Youtube-каналі "Євробачення Україна".

Українці не можуть увійти до застосунку Дія

Під час голосування за фіналістів Нацвідбору на Євробачення-24 у Дії стався масштабний збій.

Про це повідомляють чимало українців у коментарях під трансляцією нацвідбору.

В офіційному Telegram-каналі "Євробачення Україна" повідомляється, що незабаром "Дія" має запрацювати.

Друзі, "Дія" збільшує потужності, невдовзі усе запрацює! Дякуємо за вашу активність! — йдеться у повідомленні.

На сторінці Дія підбадьорюють українців, що бажаючі невдовзі зможуть проголосувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?