РФ атакувала Одещину трьома хвилями дронів. Є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ атакувала Одещину трьома хвилями дронів. Є поранені

Олег Кіпер / Одеська ОВА
Дрон

У ніч на 10 лютого російські війська атакували припортову інфраструктуру Одеської області трьома хвилями ударних дронів Shahed-136/131. Поранення отримали 4 робітники підприємств.

Атака РФ на Одеську область

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомляє, що першу хвилю дронів росіяни спрямували по Одесі.

Всі 9 «шахедів» знищили наші підрозділи протиповітряної оборони.

Однак уламками одного зі збитих БпЛА пошкоджено технічну споруду припортової інфраструктури, осколкове поранення отримав один з працівників підприємства. Його госпіталізували.

Другу і третю хвилі атак ворог спрямовував по припортовій інфраструктурі Подунав’я, де сили ППО знищили 12 дронів.

Троє співробітників припортових підприємств отримали чисельні осколкові поранення та мінно-вибухові травми. Всі госпіталізовані. Один із постраждалих у важкому стані.

РФ також атакувала цивільну інфраструктуру Ізмаїла: понівечено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, пошкоджено дорожнє покриття, вантажні та легкові автівки, в кількох житлових будинках вибити вікна, побито фасади, дахи.

На території Ізмаїльського району внаслідок атаки, падінням уламків збитого дрона спричинено пожежу приватного будинка і гаража.

Атака дронів 10 лютого: що відомо

У ніч на 10 лютого Росія атакувала Україну 31 ударним БпЛА. Українська протиповітряна оборона знищили 23 з них над Харківською та Одеською областями.

У Харкові дрони атакували цивільну інфраструктуру. Виникло декілька масштабних пожеж. Згоріло більше десятка домоволодінь.

В одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі загинула вся родина з 5 людей: чоловік з дружиною та троє їхніх дітей: семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики.

В іншому будинку загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина. Відомо про трьох поранених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?