РФ атакувала "шахедами" інфраструктурний обʼєкт на Одещині
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ атакувала "шахедами" інфраструктурний обʼєкт на Одещині

Сили оборони Півдня України
Шахед

Один з одинадцяти російських "шахедів", якими РФ атакувала Одеську область у ніч на 2 грудня, влучив у об'єкт інфраструктури.

Що відомо про обстріл РФ Одещини

Зазначається, що російські загарбники випустили "шахеди" з тимчасово окупованого Криму (мис Чауда). Ворог спрямував дрони з акваторії Чорного моря по прибережних районах Одеської області.

Сили протиповітряної оборони збили в Одеській області 10 ворожих безпілотників. Проте є влучання.

Внаслідок влучання в інфраструктурний об'єкт сталася пожежа, яку оперативно ліквідовано. Люди не постраждали, - йдеться у повідомленні.

Додамо, що Одеська область стала однією з пріоритетних цілей ворога після того, як РФ вийшла з "зернової угоди". Окупанти обстрілюють портову інфраструктуру, а з приходом холодів і енергосистему.

Нічний обстріл України

У ніч на 2 грудня російська армія вчергове атакувала Україну. Окупанти випустили 11 дронів-камікадзе іранської розробки з Криму та керовану авіаційну ракету Х-59 з повітряного простору окупованої Запорізької області.

В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 10 ударних БпЛА Shahed-136/131 в межах Одеської області та одну керовану авіаційну ракету Х-59 на Дніпропетровщині.

Також окупанти обстріляли з важкої артилерії Червоногригорівську громаду Нікопольського району. В ОВА зазначають, що загиблих та постраждалих немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?