РФ атакувала Селидове на Донеччині. Є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ атакувала Селидове на Донеччині. Є загиблі та поранені

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Селидове

Російські війська у ніч на 14 лютого вдарили по 5-поверхівці та лікарні у Селидовому на Донеччині. Відомо про 3 загиблих, серед яких дитина, та 12 поранених.

Війська РФ вдарили по Селидовому

Очільник ОВА повідомляє, що росіяни ударили по місту близько 23:30, поцілили у 5-поверхівку — 12 квартир в одному з під'їздів зруйновані повністю.

Серед поранених — двоє дітей 2016 і 2007 років народження, вони отримують всю необхідну медичну допомогу. З-під завалів вдалося врятувати одного пораненого.

Селидівська МВА повідомляє, що поранення дістали 12 мешканців (четверо з них — діти). Загинули три цивільні особи (одна з них — дитина).

1  з  5

Близько першої години ночі місто зазнало чергового обстрілу — пошкоджено один із корпусів лікарні.

Імовірно, під завалами перебувають 3 людини, у тому числі дитина. Рятувальники проводять пошукові роботи, гасять пожежу на площі 60 м², евакуюють хворих з пошкоджених приміщень.

Близько 100 пацієнтів Селидівської лікарні зараз перевозять до лікарень Покровська і Мирнограда.

Як лікарня виглядає після обстрілу можна побачити на відео.

Ситуація на Донеччині

За попередню добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 80 осіб, у тому числі 16 дітей.

Росіяни скинули керовану авіабомбу на Нью-Йорк — поранили 1 людину, пошкодили 17 приватних будинків, дитсадок і багатоповерхівку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?