РФ якнайшвидше намагається захопити Авдіївку та Новомихайлівку — Тарнавський
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ якнайшвидше намагається захопити Авдіївку та Новомихайлівку — Тарнавський

Олександр Тарнавський
Авдіївка

Російські війська намагаються будь-якою ціною і якнайшвидше захопити Авдіївку, Новомихайлівку та втрачені минулого літа території. 

Ситуація на Авдіївському напрямку

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомляє, що російські війська все частіше долучають до штурмових піхотних груп бронегрупи.

Але українські воїни стійко тримають оборону. Російського агресора активно нищать і беруть у полон зокрема й наші свіжі сили, що вступили в бій.

Олександр Тарнавський

Олександр Тарнавський

Командувач ОСУВ "Таврія"

Тарнавський також розповів про втрати окупантів минулої доби: вони становили 458 осіб та 25 одиниць військової техніки, не враховуючи БпЛА. Серед знищеної або пошкодженої техніки:

9 танків, 11 бойових бронемашин, 2 артилерійські системи, 2 автомобілі та 1 одиниця спеціальної техніки.

Також злетів у повітря 1 склад боєприпасів. Знищено ще 1 важливий об’єкт росіян. Нейтралізовано або знищено 139 БпЛА різних типів.

Ворог учора завдав 25 авіаційних та 2 ракетних удари, вчинив 57 штурмових дій та 663 артобстріли.

Мета армії РФ у районі Авдіївки

Напередодні Тарнавський пояснив, що задум російських агресорів зрозумілий: вони передусім хочуть встановити контроль над логістичними шляхами забезпечення наших підрозділів на північному фланзі.

За його словами, українські військові посилюють рубіж блокування, виставляють додаткові вогневі позиції. Логістичне постачання продовжує здійснюватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?