РФ відключила зв’язок та інтернет в Херсонській та частині Запорізької областей
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ відключила зв’язок та інтернет в Херсонській та частині Запорізької областей

РФ відключила зв’язок та інтернет в Херсонській та частині Запорізької областей
Джерело:  online.ua

Українська влада повідомляє,що російські загарбники відключили зв’язок та інтернет в Херсонській та частині Запорізької областей - це сталося 30 квітня.

Джерело:  Держспецзв’язку

У Херсонській та частині Запорізької областей РФ відключила зв’язок

Учора жителі Херсонської та частини Запорізької областей спочатку відчули перебої з інтернетом та мобільним зв’язком, а потім ці послуги зникли на значних територіях. Наразі стало відомо, що причинами відсутності зв’язку стали обриви волоконно-оптичних магістральних ліній та відключення від електропостачання обладнання операторів у цих регіонах, - йдеться у заяві Держспецзв’язку.

Українські чиновники звертають увагу на те, що відключення зв’язку та інтернету є нічим іншим, як черговою спробою російської армії залишити українських громадян без доступу до правдивої інформації про перебіг війни та зробити свою брехливу пропаганду безальтернативним джерелом інформації, як це робиться у самій країні-агресорці.

Окрім того, російська армія розповсюджує фейкові історії про те, що розпорядження відключити зв’язок даво назвав фіційний Київ.

Керівництво Держспецзв’язку наголошує, що це фейк, оскільки Україна завжди виступали за максимальний доступ українців до засобів зв’язку.

Команда українського лідера Володимира Зеленського закликає всіх українців, які перебувають на окупованих районах, за можливості переїжджати до інших регіонів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?