РФ агітує білорусів вступати до російських військових академій
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ агітує білорусів вступати до російських військових академій

Військові
Джерело:  ЦНС

У російській армії катастрофічно не вистачає офіцерів. Тому військовослужбовці РФ проводять у Білорусі «дні відкритих дверей» у глибинці, де громадянам РБ пропонують навчання у військових ВНЗ країни-агресорки.

Росія вербує молодих білорусів навчатися на військових

РФ шукає нові військові кадри на війну з Україною у Білорусі.

Про це повідомив у Facebook Центр національного спротиву.

Представники збройних сил РФ проводить так звані «дні відкритих дверей» у райцентрах Республіки Білорусь, де громадянам рб пропонують навчатись на офіцерів у російських військових вищих навчальних закладах.

Внаслідок великих втрат у війні проти України у російських окупаційних військах виник значний дефіцит офіцерів молодшої ланки. Росія намагається виправити це шляхом вербування громадян інших країн, зокрема, білорусів.

Допомога Білорусі у війні РФ з Україною

Білорусь з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає Росії у війні проти України, зокрема, розміщує на своїй території російську техніку та війська. Крім того, за даними ЗСУ, росіяни зосереджують на північному кордоні з Україною майже 22 тис військових.

Також Білорусь організувала так звані "навчання" з Росією, які тривають з 29 квітня 2022 року.

Крім того, режим білоруського диктатора Олександра Лукашенка допомагає Росії у викраденні українських дітей. Нещодавно США ввели санкції проти Білорусі за допомогу РФ і викрадення українських дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?